Motion

Vi rekommenderar att du börjar motionera om du inte gör det redan. Promenader med hjälp av pulsklocka eller stegräknare är bra. Ibland kan det vara bra att aktivera kroppen lite mer "holistiskt" därför rekommenderar vi träningsformen Easy line.

 Easy Line är den perfekta snabbträningen för styrke- och metabolisk träning, kombinerat med överlägsen kvalitetsdesign och hållbarhet. Easy Line ger dig chansen till snabba resultat!

 Easy Line Cirkelträning Träningsformen som redan slagit stort i hela världen och blivit mycket populär. Easy Line cirkelträning är ett effektivt sätt att träna på och som ger dig snabba resultat på ett kort men intensivt 30 minuters pass.

Du tränar både kondition, styrka, uthållighet och förbränning. Anpassa intensitets nivån efter dig själv och få en flexibel men effektiv träning som passar alla och ger resultat.

 

 Easyline cirkelträning passar för: kom igång-träning, allsidig träning för mer kraft i hela kroppen, träning för att gå ner i vikt, när du vill komma i form, vill träna men har ont om tid, om du inte riktigt har hittat din plats i ”gymmet”, unga och äldre, vältränade och otränade.

 

Easy Line består av 9st fasta maskiner och 9st steplådor som tillsammans bildar en cirkel. I maskinerna tränar du styrketräning för hela kroppen och step lådorna hjälper dig med pulsträningen. Maskinerna är lätt att använda då det inte behövs några inställningar. Istället för vikter består motståndet av hydrauliska cylindrar som anpassar motståndet efter hur intensivt du själv arbetar. Du behöver alltså inte göra några egna inställningar. På steplådorna jobbar du helt individuellt. Går eller springer du upp på lådan är helt upp till dig.

För att detta ska vara så lätt som möjligt och passa alla så behöver du inte heller hålla reda på tiden, du får en signal när det är dags att byta station.

 Delta på ett Easy Line pass, sedan har du kunskapen för att kunna köra själv när du har tid. Easy Line finns på din anläggning och träningen där ingår i medlemskapet.

Eayline kräver inga förkunskaper och du anpassar allt precis efter din nivå och dina mål. Titta på videon nedan får du se hur Technogym tagit fram exakt anpassade maskiner och hur träning med Easyline ser ut:

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.